Jou, meikä on huudeilla nyt ja olenki aika pitkän aikaa. Perkele. Saa nyt loppua tuo helvetin yt:llä laukkominen ko eihä siellä oo mittään muuta jännää ko kaverit, niin ja kuivis ja se tuulenraiskaama pihamaa, jota tietenki rakastan. Talvella se nyt sattuu vaan olemaan joku ankein ikinä. Varsinki ku asuu 15 kilometriä jumalan selän takana. Ei siinä että Yt ois joku jumala, my ass, mutta vertauskuvallisesti. virnistelen. lolled.

Viimeinen terapia oli tännään, totesin terapeuteillekki, että ne on tehny sen kaiken mitä ne voi, että enempää ne ei voi tehdä, että näin sekaisin tulen olemaan aina ja se on hyvä. Mahdotonta olisi tehdä minusta normikansalaista.

Pikisaaressa maitovalaat olivat jälleen rantautuneet ja Sarkon kanssa suunniteltiin kaikkea jännää jos sais olla päivän jumala. Hohhoo koulutettuja pommimarsuja suviseuroihin esim hohoohoo! No lestat katto pahalla silmällä, mutta kuka jaksaa välittää.

Minun suurin tehtävä olis kai maksaa kaikki laskut, nooh, todellisuudessahan tässä eletään, mutta ko laskut on todellisuuden ruumiillistumia, niin ja minusta tuntuu että haluan paeta. Jos joku muu maksais ne meikän verkkopankkitunnuksilla? Niin voin kuvitella että mulla on loputon määrä rahaa ja loputtomasti vapautta ja voin rauhassa elää täällä jossaki vaaleanpunaisten norsujen kanssa. Täällä missä tiet on sateenkaaria. Kukkasia ja värikkäitä perhosia  ooh ja aah.

hyi vittu miten imelältä mie kuulostan
maksan laskut heti.