Ei hitto. Taas on tämmönen yö edessä! En osaa nukkua! Väsyttää joo, mutta vaikka makoilisin sängyssä viis tuntia, niin en sais unta kuitenkaan. No, toivottavasti kohta tullee tööt, näin ainaki toivon ja Toivossahan on hyvä elää, sano lapamato. Okei, ehkä oon aina haukkunu, että hyi vittu ko Tornio on vastenmielinen ja ruma kaupunki, perun sanani. Ainaki osittain! Sillä, ku tossa pyöräilin stonebeachilta kaupunkiin, niin hokasin, että kaikista lasinsiruista, rumista rakennuksista, lokinpaskasta sillankaiteella, roskista ja virran mukanan rantaan ajautuneista paskaläjistä huolimatta, Tornio näyttää kauniilta aamuauringon hehkussa, ku jokaisen rakennuksen ikkunat hohkaa oranssia, keltaista ja purppuraa. Siis ei hitto. Toisaalta, mikä tahansa kaupunki tai tuppukylä näyttäis kauniilta auringonnousun aikaan?

Mulla on taas sisällä satoja tarinoita jotka tekis mieli maalata, kuvata ja kirjoittaa pois, mutta jotenki en vaan saa just nyt aikaiseksi. En ehkä haluaiskaan, ko tykkään tästä, että ideat muhii meikän päässä, onpahan jottain järkevää ajateltavaa, sensijaan, että istuisin suruissani ja miettisin kaikkea tyhjänpäiväistä paskaa joka kuitenki masentais meikää. Ei, tää on just hyvä! Toisaalta ei ne ideat ikuisuuksiin siellä päässä pesi, eiköhän ne tule esille/julki, ennemmin tai myöhemmin.

Tajusin tännään, että vihaan kuivapilluja enemmän ku liikaa. Hyi saatana. Kaikki elämänilottomat ja huumorintajuttomat paskanaamat, haistakee vittu.

Joo, eipä mulla kai muuta.

:------------DDDDDD   

And on the street tonight an old man plays
With newspaper cuttings of his glory days

And if you tolerate this
Then your children will be next
And if you tolerate this
Then your children will be next
Will be next
Will be next
Will be next


Manic Streets Preachers - If You Tolerate This You're Children Will Be Next