Juuri tossa poljin stonebeachilta vesisateessa kämpille ja meikän on pakko sanoa, ei helevetti, ko oli kivvaa. Kastuin märäksi, mutta ei haitannu, kuuntelin soittimella musiikkia, The Ark pauhasi korvissa ja meikä hymyili vaikka sato vasten kasvoja. Just tommosia asioita mulla on ollu ikävä! Helvetti sentään, noita pieniä asioita, joita ei muka "aikuisena" ennää saa tehdä. Miksei muka sais? Juoksi meikä penskanaki aina vesisateessa! Ihanaa tuntea onnellisuutta jostain noinki pienestä asiasta, hah, enpä ole täysin materian turmelema!

Katottiin pari leffaa, Totoro ja Babel, molemmat loistavia, varsinki Totoro, onha meikä sen kattonu joskus silloin kultaisessa lapsuudessa, mutta ei meikä muistanu siitä leffasta ku sen kissabussin. Se oli ihan huippu! Nyt päässä soi vaan: "TOTTOROO TOTTOROO!"

Mulla ois kai hullunaki sanottavaa, kaikkea ihmesysteemejä taas. Tavallaan kai vähä eksyny olo, ko ei oo voinu kirjottaa mitään järkevää(lue:Järjetöntä) pitkään aikaan, eikä oikein saanu aikaseksi maalatakkaan, ideoiden puutteesta ei ole kyse, vaan niiden paljoudesta ja kykenemättömyydestä tehdä mitään/saada aikaiseksi. En tiedä kyllä miksi. Onko se muka taas tämä kevät, joka saa minut levottomaksi ja kaipaamaan. Helvetti, en minä kaipaa muuta ku pulloa, jossa ei ole pohjaa, sitä meikä kaipaa, iloa ja unohdusta, samassa jännittävässä paketissa. Siihen meikälle avautuuki mahdollisuus jo keskiviikkona! JEE! Kännit!

Eikä meikän vaikuta tähän mittään vinkua, meikä on vinkunu ne samat asiat jo kymmeniä kertoja, eikä mulla ois enää mitään sen tyhjentävämpää sanottavaa.

Öitä vaan ja ulkona edelleen sataa.

"Night after night I tell myself
That I gotta find a way to escape this void
After all is said and done
My résumé's gonna be elegant from now on
You put the strap around your neck
Funny that I'm not dangling up there all along

Sickness will kindly talk to the mind when the mind can't take it anymore
Put on your amazing leotard and learn all you should know

Ooh-oh! Gotta make way for the new pollution
Ooh-oh! It's gonna be a hairspray revolution
Ooh-oh, life left you only seconds to play
Life left you only seconds to play

I never knew you, never will
And if we'd meet I'd probably hate you from the very
Start up a fight, I'd fight you right
But by the end of the night we'd be the ones to hang out
Buy you a drink, a smoke, a pint
Saying that it's gonna be elegant from now on"

The Ark - New Pollution