Olen kattonu subtv:n julkkisohjelmaa ja halunnu itkeä. Hyi vittu. Sammutin telkkarin ku en enää jaksanu kattoa tuota paskanjauhantaa. Ihan perseestä. Meikää ei kiinnosta, onko joku vitun Usher menny kihloihin vai ei. Nuo saatanan sosiaaliporno-ohjelmat on saatanasta.

Olen kirjoittanut, YLLÄTYS-LYLLÄTYS, taas:

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

”Makaan alastomana mahallani lakanoiden päällä. Sussu piirtää sormellaan selkääni kiemuroita ja höpöttää jotain. En kuuntele häntä. Makaan vain raukeana ja katson kuinka talviauringon valo viiltää lattiaa. Nousen ylös ja laitan valoon makaamaan. Hengitän ja käännän katseeni suoraan valoon. Siristelen silmiäni, aurinko häikäisee niitä. Ei se haittaa, katson julkeasti valoa. Se lämmittää kasvoja. Sussu tulee viereeni makaamaan. Hän makaa valossa mahallaan ja katselee minua. Kosketan toisella kädelläni hänen selkäänsä, iho on auringon lämmittämä. Siirryn lähemmäs häntä ja suutelen hänen selkäänsä. Tällaisina hetkinä minä rakastan sinua Sussu. Tällaisina hetkinä, kun sinuun lankeaa kaunis valo. Kun ihosi näyttää kauniilta ja silkkiseltä. Tällaisina hetkinä, kun auringon valo pyyhkii pois sinun syntisi. Tällaisina hetkinä minä rakastan sinua.”  

 

Tilasin itselleni sitte uuden kameran: Canon EOS 400D <3

Oon siitä kovin onnellinen.

Toivottavasti se tulee ennen ens keskiviikkoa, NIIN KUIN SIELTÄ LUVATTIIN.

Sitte lähen Ouluun! Meen kattoon siskoa, ku on sitä ikävä ja muutenki haluan karistaa Tornion pölyt vähäksi aikaa vittuun meikän harteilta. Kaipaan seikkailuja. Kaipaan jotain uutta.

Miltäköhän tuntuis ottaa ja rakastua, mennä vaikka naimisiin. Tuosta noin vain.

Ilman mitään sen kummempaa. No, se kuitenki kuihtuis aikanaan. Koko helvetin hetkenhuumarakkaustarinajea. Ei se onnistuis kuitenkaan. Toisaalta, ei kyllä ois noita miesehdokkaitakaan kauheasti jonossa. Toisaalta vois hommata jonku gigolon joka suostuu ”töihin” ruokapalkalla, kun tämä köyhän opiskelijan elämä ei ole mitenkään järisyttävän ihQa.

No joo. Palaillaan astialle.

Nyt haluan vaan kahvia.

 

NII! HUOMENNA SIIRI NORDIN PERKELE! <3