Otsikko kertookin kaiken.
Päätin, hyvin pitkän harkinnan jälkeen laittaa blogini julkiseksi, vaikka se onkin ennen ollut salasanalla suojattu. Syy miksi laitoin blogin julkiseksi, on... itseasiassa en tiedä. Ehkä kyse on minun omasta "paljastelu"halustani? Vaikkakin minulla on aina ollut syvä tarve ilmaista itseäni, mistä varmaan johtunee se, että opiskelen taide-alaa ja kirjoitan paljon. Runoja ja proosaa, novelleja ja yhden romaaninkin. Kerron vielä, että kirjoitan myös paljon paskaa. Itsekritiikkini on kohdillaan, kuten edellisestä päivityksestä voi huomata. Yksi syy myös ehkä on, että EHKÄ jotakuta kiinnostaa minun maailmani ja siten saa tyydytettyä ns. "sosiaaliporno"-tarpeensa. Ei siinä mitään, asia on ookoo. Kirjoitukseni ovat välillä härskejä ja täynnä korostettuja kirosanoja. Välillä hyvin ytimekkäitä ja välillä ihan turhanpäiväistä jauhatusta, jossa ei ole päätä eikä häntää. Ja kenties minulla on jollekkin jotain annettavaa, jotain, mikä saa ihmiset ajattelemaan. Tai ehkä saa ihmiset nauramaan? Elämäni kun sattuu toisinaan olemaan hyvinkin koomista.
Joskus myös ahdistavaa ja masentavaa. Haluan olla rehellinen kirjoittaja. Ja vaikka kirjoittaisin kuinka utopistista novellia tai tarinaa, joka on fiktiota, kirjoitan sen rehellisesti. Suoraan sydämestäni.
Toisinaan sydämeni siis kiroilee ja huutaa. Toisinaan se on ytimekäs, toisinaan se jauhaa tyhjää paskaa.
No, jokatapauksessa toivon, että ihmiset, jotka lukevat tätä, antavat minulle kritiikkiä(Joka on mielellään perusteltua) tai kannustusta. En osaa sanoa, kuinka usein alan tätä päivittämään, mutta aina kun näen sen tarpeelliseksi. Miellyttäviä, ajatuksellisia ja hykerryttäviä lukuhetkiä kaikille.
:------------D