meikä on vähä mietiskelly, että mitä sitä. meikä vaan jauhaa tänne aina samaa paskaa, vingun samoista paskoista asioista, jotka ei oikeasti ketään kiinnosta. Toisaalta, eiköhän se ole meikän oikeus vinkua ja vinkua, jos haluan. Taas, kirjoitin jonkin väitteen ja samassa lauseessa kumosin sen. Vittu, että oon taitava.

Istun korvakuulokkeet korvissa ja musiikki pauhaa, en halua kuulla mitään muuta. Omaa rauhaa. Yksinäisyyttä? Ihme hommaa, että meikä vihaa sitä yksin oloa ihan helvetisti, mutten kuitenkaan pystyis elämään ilman sitä, oman itseni seuraa.

Joo, tännään pitäis olla kesäteatterilla kännissä jee, mutta sää ei oikein salli, pitäiskö sitä sitte ottaa vaan muovipussia messiin ja sateenvarjo kans. Niinpä kai sitä pittää. Tosin mulla ei ole sateenvarjoa, mutta pitäiskö sitä käydä ostamassa? Ei kai ne nyt niin paljon maksa? Eipä varmaan.

Tänään on taas tälläinen päivä, kun haluaa unohtaa itsensä, unohtaa, että on olemassa ja heittää sydän roskikseen. Miksiköhän? Tämä jatkuva itsensä tutkiskelu on välillä niin perseestä. Olla vain ja möllöttää, tutkia koloja sydämessä ja aina vain pohtia, mikä meni vikaan? Ei, ei saa koskaan katua, mutta miksi pitää sitten kaivella menneitä? Ehkä sen tasapainon vuoksi, mutta ei siinä mitään sen järkevämpää syytä ole. Miksei voi vain antaa olla ja padota se kaikki sisälle, teeskennellä, niinhän sitä selviää muutenkin päivästä toiseen. Toisaalta (taas kumoan omat väitteeni. Olo on niin ristiriitainen.) ehkä on kuitenki parempi tuntea omat demoninsa ja luurangot jotka hakkaa kaapissa. Niinpä kai. Vittu mistä minä sen tiedän, helvetti.

Jos sitä kattois tämän päivän maailmaa aivot puurona ja toivois, että huomenna on kirkkaampi päivä.

When people passing you by, you'll always be a child in yearning
You say that you will get by, but the sadness in your heart is burning
And here comes Chuck, he says: Lend me a buck, next thing you're lying on sidewalk bleeding

Gimme love, gimme love, gimme love to give to others
Gimme strength to endure when I'm fed up with this world
Gimme love, gimme love, gimme love to give to others
Gimme strength to endure when I simply hate this world

The Ark - Gimme Love To Give